Hvad kan vi tilbyde?    Hvad kan vi tilbyde dig?

Kirken har to hovedaktiviteter hver Lørdag hele året rundt.
Bibelstudium kl. 9.30 og Gudstjeneste kl. 10.45.

Du er velkommen til disse arrangementer uanset om du er med i fællesskabet eller ikke! Dertil kommer en række andre faste aktiviteter.

sorgLyttende nærvær og medmenneskelighed
Det aller vigtigste for os, er at respektere dig som den person du er. Derfor er du velkommen til at deltage på alt vi foretager os, uden forpligtelser! Du behøver ikke være med i kirken. Du behøver ikke være en kristen. Du behøver ikke at være på en speciel måde. Det eneste vi ønsker, er at du kan opleve den atmosfære og imødenkommenhed som vi ønsker at formidle. Vi er ikke anderledes end din nabo - og alligevel. Vi samler os om en tro på kærligheden og en god fremtid, og vil så gerne at du kan dele dette med os! Tager du udfordringen?

cook

Fællesspisning og socialt samvær
Bibelen har et helt klart socialt budskab. Hvis du tænker efter, har du sikkert hørt omtale af fælleskab rundt mad og drikke. Derfor har vi afsat enkelte lørdage til lidt fælles mad i kirkens sidelokale. Det koster ikke noget at deltage, og alle som har lyst kan være med, - også selv om du ikke er med i fællesskabet. Arrangmenetet afholdes ca. 20 minutter efter den pågældende lørdags Gudstjeneste er slut.

afrikaner

Hjælpeaktion for mennesker i nød

Ja, vi ved det godt...., der er mange der er skeptiske til indsamling af penge til andre lande. Alligevel vil vi påstå at denne årlige indsamling er anderledes end mange andre. Vi har ikke noget TV-spots, vi har ikke 100 mennesker ansat til at tælle penge, eller andre store fordyrende led. Kirkens medlemmer, - og andre der har lyst, går hvert efterår rundt fra hjem til hjem og indsamler penge til mennesker i nød. Pengene går til mange ofte navngivne projekter, og kirkens ansatte ved hovedkontor bruger almindelig kontortid på at administrere dette. Der er dog udgifter til trykning af et reklameblad for at omtale projekter, men ellers samles midler ind ved frivillig ulønnet arbejde. På grund at de ubehagelige historier der har været om sådanne indsamlinger, så er vi underlagt strikse regler for indsamlingens udførelse og håndtering, og du er mere end velkommen til at spørge ind til dette, eller endatil deltage i den årlige indsamling, der foregår fast nogle uger hvert efterår.