Vores aktiviter

Foruden de ugentlige sammenkomster hver lørdag formiddag med bibelstudier og gudstjenester, byder vi ind med forskellige andre arrangementer. Alle vores arrangmenter er gratis og uforpligtende, såfremt ikke andet fremgår.

Lyttende nærvær

Det allervigtigste for os er at respektere dig, som den person du er. Derfor er du velkommen til at deltage på alt, vi foretager os, uden forpligtelser! Du behøver ikke komme i kirken. Du behøver ikke at være en kristen. Du behøver ikke at være på en speciel måde. Det eneste vi ønsker er, at du kan opleve den atmosfære og den imødekommenhed, som vi ønsker at formidle. Vi er ikke anderledes end din nabo – og alligevel. Vi samler os om en tro på kærligheden og en god fremtid og håber, du kan dele dette livssyn med os. Tager du imod udfordringen?  Hvis du har brug for nogen at tale med, eller hvis livet i en periode gør ondt, kan vi tilbyde uforpligtende samtaler. Ring venligst på telefon  4092 1032 hvis du vil undersøge muligheden.

Studiegrupper

Du kan få anledning til at studere bibelen sammen med os. Hver vinter/forår, samles vi i kirken til studiegruppe. Her er det uformelt og hyggeligt og alle kan være med. Der er også en studiegruppe der samles i et privat hjem. Kontakt os, om du ønsker at deltage for at læse mere i Bibelen !