Vores aktiviteter

Foruden de ugentlige sammenkomster hver lørdag formiddag med bibelstudier og gudstjenester, byder vi ind med forskellige andre arrangementer. Alle vores arrangementer er gratis og uforpligtende, såfremt ikke andet fremgår.

Lyttende nærvær

Det allervigtigste for os er at respektere dig, som den person du er. Derfor er du velkommen til at deltage på alt, vi foretager os, uden forpligtelser! Du kan deltage sammen med os, selv om du normlt ikke kommer i kirke eller er troende. Samværet med os er også for dig der søger troen og det åndelige. Det eneste vi ønsker er, at du kan opleve den atmosfære og den imødekommenhed, som vi ønsker at formidle. Vi er mennesker på rejse igennem livet – akkurat som dig. Dog samler vi os om en tro på Gud og en fremtid der giver mening.  Hvis du har brug for nogen at tale med, eller hvis livet i en periode gør ondt, kan vi tilbyde uforpligtende samtaler. Ring venligst på telefon  4092 1032 om du vil undersøge muligheden.

Læs bibelen sammen med os

Under normale omstændigheder, samles vi til studiegruppe om tirsdage. Men i disse tider er dette sat i bero indtil videre. Følg med her for fremtidige annonceringer.